'Hongaarse club verlost sanerend Roda JC van volgende grootverdiener'
"Frank maakt op mij een heel fitte indruk, wat mij betreft blijft hij bij ons"

'Hongaarse club verlost sanerend Roda JC van volgende grootverdiener'

07-07-2014 10:54
1

Roda JC Kerkrade houdt rekening met een vertrek van Krisztián Németh. De 25-jarige aanvaller onderhandelt momenteel met MTK Boedapest over een transfer. Dat meldt Voetbal International.

De spits, naar Limburgse begrippen een grootverdiener in de selectie van trainer René Trost, krijgt van de club tot half juli de ruimte om een vertrek uit Kerkrade af te ronden. Het magazine weet dat Németh inmiddels zijn leaseauto al heeft ingeleverd. De Hongaar houdt zelf stevig rekening met een vertrek, ook zijn appartement is inmiddels leeg. Németh verblijft op dit moment in zijn geboorteland.

Volgens VI is er voor een andere spits wel ruimte in Kerkrade. Frank Demouge lijkt op een langer verblijf te kunnen rekenen. "Frank maakt op mij een heel fitte indruk, wat mij betreft blijft hij bij ons", zegt Trost in gesprek met het magazine. "Zo lang hij hier is, is hij voor mij een heel belangrijke speler. Frank is een echte spits, goed aanspeelbaar, kan combineren en ook nog eens scoren, bewees hij zaterdag. Ook al is het tegen een amateurclub, je moet ze er wel inleggen."

Roda JC was zaterdag met 11-0 te sterk voor FC Kerkrade-West in een oefenwedstrijd. Demouge was twee keer trefzeker namens de Limburgers.