In het kort: NEC heeft aanvalsleider definitief binnen, Robben scoort op Facebook

In het kort: NEC heeft aanvalsleider definitief binnen, Robben scoort op Facebook

15-07-2014 17:57

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

NEC heeft Ars binnen
Sjoerd Ars (30) maakt definitief de overstap naar NEC Nijmegen. De aanvaller komt over van Karsiyaka (Turkije) en tekent een contract voor twee jaar in Gelderland. Dat meldt NEC dinsdag op de officiële website. In afwachting van zijn transfer trainde de oud-topschutter van onder meer PEC Zwolle maandag al mee met de NEC-selectie. Na het mondeling akkoord met Karsiyaka, zette NEC dinsdag de laatste puntjes op de i.

Robben is 'hot'
Arjen Robben is op Facebook een van de meest besproken voetballers van het WK. De aanvaller van Oranje staat op de tiende plek in een overzicht dat het sociale netwerk dinsdag bekendmaakte. De top drie bestaat uit de Braziliaan Neymar, Lionel Messi (Argentinië) en de Portugees Christiano Ronaldo. Robben is de enige Nederlander in de top-tien.

Fransman naar Inter
Internazionale heeft de transfer van Yann M'Vila afgerond. De 22-voudig international van Frankrijk komt op huurbasis over van Rubin Kazan, dat hem anderhalf jaar geleden voor zo'n twaalf miljoen euro overnam van Stade Rennes. De 24-jarige middenvelder heeft in Rusland nog een contract tot de zomer van 2017, maar Inter heeft na komend seizoen de mogelijkheid om hem definitief over te nemen.