De Jong imponeert direct: Een fantastische goal en een leuke bonus

De Jong imponeert direct: "Een fantastische goal en een leuke bonus"

Gepubliceerd: woensdag 16 juli 2014 om 13:41wo 16-07-2014 om 13:41

Siem de Jong heeft in zijn eerste optreden als speler van Newcastle United direct indruk gemaakt. De voormalig aanvoerder van Ajax was in het oefenduel met Oldham Athletic één keer trefzeker.

De middenvelder, die in het oefenduel direct de aanvoerdersband droeg, trof met een droge knal doel. Newcastle United verloor het treffen met de League One-club met 1-2, maar daar wilde trainer Alan Pardew na afloop niet te zwaar aan tillen. De coach sprak van een indrukwekkend debuut van de zomeraanwinst. "Het was een leuke bonus voor ons om de kwaliteit van de nieuwe spelers op het veld te zien. Het was een fantastische goal", zegt Pardew over de treffer van De Jong.

"Siem scoorde een geweldige goal en toonde aan dat hij in staat is dat soort momenten te produceren", vervolgt de coach. Newcastle United, tevens werkgever van Vurnon Anita, staat op het punt om nog een Nederlandse speler aan zich te binden. Dinsdag onderging Feyenoord-international Daryl Janmaat de medische keuring bij The Magpies. Hij tekent naar verwachting op korte termijn een zesjarig contract bij de Premier League-club.

 
Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws