Het is afwachten wat er met ADO gaat gebeuren, het moet wel leuk blijven
Beugelsdijk: "Ik ben heel benieuwd en hoop van harte dat het positief uitpakt"

"Het is afwachten wat er met ADO gaat gebeuren, het moet wel leuk blijven"

20-07-2014 21:48
2

Tom Beugelsdijk heeft 'zijn' Den Haag deze zomer verruild voor Frankfurt, waar hij zijn draai begint te vinden. De verdediger krijgt in Duitsland te maken met loodzware trainingen. "Elke dag weer. Het is zwaar, maar het zorgt er wel voor dat we met z'n allen topfit zijn als het seizoen gaat beginnen."

Het leven in Frankfurt bevalt top, zegt Beugelsdijk in gesprek met Groen Geel Hart. "De trainingsintensiteit is hoog. Maar ik ben heel goed opgevangen door mijn ploeggenoten", aldus de 23-jarige voetballer. "Het zijn stuk voor stuk aardige gasten. Ik spreek al een klein beetje Duits en mijn cursus gaat volgende week van start. Dan gaat het echte werk beginnen."

"Ik mis ADO Den Haag en de jongens wel. Maar het leven gaat verder", vervolgt de Hagenaar. "Dit is een geweldige ervaring en ik spreek nog heel veel jongens. Het is nu wel afwachten wat er allemaal gaat gebeuren nu de club in Chinese handen ligt, want het moet wel leuk blijven. Ik ben heel benieuwd en hoop van harte dat het positief uitpakt."