Gerbrands: 'PSV haalt deze zomer nog vier nieuwe spelers'
Eindhovenaren drukdoende om selectie te versterken

Gerbrands: 'PSV haalt deze zomer nog vier nieuwe spelers'

27-07-2014 10:14
39

PSV is nog niet helemaal klaar voor de start van het nieuwe seizoen. De club is drukdoende om de huidige selectie te versterken en volgens algemeen directeur Toon Gerbrands zal de club nog vier nieuwe spelers naar Eindhoven halen.

"Twee centrale verdedigers, een middenvelder en een aanvaller voor in de breedte", aldus Gerbrands tegenover NOS Langs de Lijn. Voor het middenveld is Steven Defour de belangrijkste kandidaat. De Belg heeft echter bij FC Porto nog een doorlopend contract tot medio 2016. "We zijn met hem bezig. Wij betalen goed maar geen megabedragen."

PSV hoopt Karim Rekik nog een jaar te kunnen huren van Manchester City. De verdediger maakte het vorige seizoen een zeer sterke indruk in de Eredivisie en werd door zijn prestaties in Eindhoven opgeroepen voor het Nederlands elftal. "Wij zouden hem heel graag nog een seizoen willen huren. De afweging tussen tempo en geduld is hierbij een dilemma. Dan wachten we liever nog een week, dan dat we een ander nemen en hij volgende week wel beschikbaar is."

Indien Defour en Rekik niet haalbaar zijn voor PSV is er al een alternatief plan aanwezig bij de Brabanders. "We gaan eerst voor de besten, maar als dat niet lukt, liggen de andere namen klaar", aldus Gerbrands.