'Ibracadabra' tovert weer lach op gezicht bakkeleiende ploeggenoten

'Ibracadabra' tovert weer lach op gezicht bakkeleiende ploeggenoten

Gepubliceerd: maandag 28 juli 2014 om 12:20ma 28-07-2014 om 12:20

Zlatan Ibrahimovic heeft in de voorbereiding goodwill gekweekt bij twee spelers van Red Bull Leipzig. Daniel Frahn en Terrance Boyd bakkeleiden om het shirt van de Zweedse ster tijdens een oefenduel, maar de spits van Paris Saint-Germain loste het uitstekend op.

Terwijl Red Bull Leipzig, uitkomend in de 3. Bundesliga, het afgelopen seizoen tegenover clubs als Wehen Wiesbaden en Elversberg stond, vonden de spelers in de voorbereiding op het nieuwe seizoen plotseling internationale sterren tegenover zich tijdens de oefenpot tegen PSG. Toen Ibrahimovic tijdens de 4-2 zege werd gewisseld, vroeg aanvoerder Daniel Frahn om diens shirt.

Zlatan wees het verzoek vriendelijk af. "Sorry, maar ik heb het al beloofd aan deze jongeman", zei de Zweed, toen hij het shirt aan Frahns nieuwe aanvalspartner Terrance Boyd gaf (zie onderstaande foto). "Dat was respectloos", snauwde Frahn naar Boyd, die verklaarde zich in de kleedkamer verontschuldigd te hebben.

Ibrahimovic wist de pijnlijke situatie echter goed op te lossen. Toen Boyd zijn excuses aanbood, kwam de Zweed binnenlopen met nog een exemplaar. "Ik had nog een tweede, droog shirt bij me. De aanvoerder mag deze hebben", citeert de website van de FIFA Ibracadabra.

(foto: FIFA.com)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws