Het is een droom om tegen PSV te spelen, het kan een stuk slechter

"Het is een droom om tegen PSV te spelen, het kan een stuk slechter"

30-07-2014 17:28
1

SKN Sankt Pölten kijkt uit naar het Europa League-treffen met PSV. De verliezend bekerfinalist van Oostenrijk van afgelopen seizoen, uitkomend in de eerste divisie van het land, neemt het donderdag eerst in Eindhoven op tegen de Eredivisie-club.

"We hebben tegen PSV helemaal niets te verliezen", zegt verdediger Marcel Holzmann. Teamgenoot Konstantin Kerschbaumer weet hoe de Oostenrijkers voor de dag moeten komen. "We moeten ook tegen PSV zonder angst vooruit verdedigen. Dat is onze speelwijze, die lijn willen we doortrekken." Sankt Pölten ging onlangs in een oefenduel nog onderuit tegen de Eindhovenaren (1-0). In de tweede Europa League-voorronde schakelden de Oostenrijkers Botev Plovdiv uit.

"Het is een droom om tegen PSV te spelen. We zullen enorm gemotiveerd aan de aftrap verschijnen en alles geven", zegt Dominik Hofbauer in aanloop naar het dubbele treffen in de derde voorronde van het Europese toernooi. "Het is een mooie loting. Het kan slechter dan tegen PSV te moeten spelen", vult trainer Herbert Gager aan in de Oostenrijkse media. "De ploeg heeft bewezen dat er op lichamelijk gebied geen problemen zijn. Het dubbele programma is alleen een belasting die in je hoofd zit."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s