Volgende transfer voor Barça mogelijk in de maak: We hebben met ze gesproken
"Maar ze hebben nooit gesproken over het uitvoeren van louche praktijken"

Volgende transfer voor Barça mogelijk in de maak: "We hebben met ze gesproken"

30-07-2014 18:15
2

FC Barcelona lijkt na de komst van onder meer Luis Suarez, Ivan Rakitic, Jeremy Mathieu, Marc-Andre ter Stegen en Claudio Bravo nog niet klaar. De volgende transfer voor de Catalanen is mogelijk in de maak.

De zaakwaarnemer van Juan Cuadrado bevestigt woensdag dat hij gesprekken heeft gevoerd met FC Barcelona. Vreemd genoeg zouden die bijeenkomsten niet officieel zijn geweest. "We hebben met Barcelona en enkele andere clubs gesproken", aldus Alessandro Lucci. 

"We hebben gemerkt dat er veel interesse is, maar tot op de dag van vandaag hebben we geen enkel officieel gesprek gehad", luidt de enigszins opmerkelijke verklaring van de vertegenwoordiger. "Ik wil benadrukken dat Barcelona nooit, ik herhaal nooit, heeft gesproken over het uitvoeren van louche praktijken."

"Onze relatie met Fiorentina is zeer goed", gaat de agent van de Colombiaanse middenvelder verder. "Mocht er in de toekomst iets voorbij komen dat om een goed gesprek vraagt, dan gaan we bij elkaar zitten, alle voors en tegens afwegen en een deal afsluiten die alle partijen kan bekoren."

Het contract van de 26-jarige Cuadrado loopt door tot medio 2017. De WK-ganger, vorig seizoen goed voor elf goals in 32 optredens, zou liefst vijftig miljoen euro moeten kosten.