Goed nieuws voor Koeman: We naderen een akkoord met twee of drie spelers
"Hij is een speler van Southampton en dat zal hij blijven"

Goed nieuws voor Koeman: "We naderen een akkoord met twee of drie spelers"

01-08-2014 10:42
3

Voor Ronald Koeman verloopt zijn eerste periode bij Southampton alles behalve rustig. De hoofdtrainer zag diverse sterkhouders vertrekken en ontving van Morgan Schneiderlin een vermeend transferverzoek. De Nederlander weigert echter om de middenvelder te laten gaan.

"Hij is een speler van Southampton en dat zal hij blijven", spreekt Koeman duidelijke taal tegenover Sky Sports. "Maar ik wil liever niet over de situatie praten. Ik heb twee dagen geleden met Morgan gesproken en hij is op dit moment nog steeds niet fit genoeg om op niveau een vriendschappelijk duel te spelen. Hij zal nog enkele trainingen nodig hebben. Daarna is hij pas klaar om te spelen."

Ondertussen hoopt Koeman op nieuwe spelers. "Er is geen nieuws op dit moment en er zijn ook geen nieuwe spelers om te verwelkomen. We naderen wel een akkoord met twee of drie spelers en hopelijk is dat dit weekend afgerond. We willen spelers aan de selectie toevoegen die ervoor zorgen dat we genoeg kwaliteit hebben voor het nieuwe seizoen", aldus Koeman.