Real-supporters voegen nieuw hoofdstuk toe aan Madrileense keepersoap

Real-supporters voegen nieuw hoofdstuk toe aan Madrileense keepersoap

Gepubliceerd: zondag 3 augustus 2014 om 18:01zo 03-08-2014 om 18:01

Real Madrid moet mogelijk terugkomen op het besluit Diego Lopez deze zomer te verkopen. De supporters van De Koninklijke zien de eerste keus van vorig seizoen liever niet vertrekken.

Uit een poll op de website van Marca, een Madrileense krant, blijkt dat Real nog eens zou moeten nadenken over de verkoop van Lopez. Bijna zestig procent wil dat de goalie blijft. Ook AS peilde de mening van de Real-supporters en ook uit die rondvraag werd de populariteit van Lopez duidelijk.

Het eventuele aanblijven van de eerste keus van vorig seizoen gaat ten koste van Iker Casillas. Het clubicoon maakte op het WK in Brazilië een matige indruk en dat viel ook de fans van Real op. Casillas is de minst populaire doelman van Real, na Lopez en waarschijnlijke aanwinst Keylor Navas.

Deze week werd bekend dat Real op het punt zou staan om Lopez van de hand te doen. AS Monaco is concreet. Trainer Carlo Ancelotti deed onlangs de toezegging dat Casillas in het doel staat tijdens de strijd om de Europese Super Cup tussen Real Madrid en Sevilla.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws