'Twee grote opties' voor clubloze Del Piero (39), die niets van stoppen wil weten
"Ik wil doorgaan met voetballen. Het is mijn passie"

'Twee grote opties' voor clubloze Del Piero (39), die niets van stoppen wil weten

04-08-2014 11:52
6

Alessandro Del Piero is nog niet van plan om te stoppen met voetballen. De 39-jarige Italiaan zit na zijn vertrek bij Sydney FC zonder club, maar het voetbal gedag zeggen komt niet op in de gedachten van Del Piero.

De Italiaan besloot eerder deze zomer te vertrekken uit Australië, nadat hij met Sydney FC geen akkoord bereikte over een nieuw contract. Del Piero, die voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Juventus even terugkeert naar de Australische hoofdstad, liet in de media optekenen dat stoppen geen optie is. "Nee, ik denk het niet. Het kan wel mijn laatste wedstrijd in Australië worden, maar ik sta nog steeds in contact met de Australische bond en Sydney FC", zegt Del Piero.

"Ik ben heel blij hier te zijn en hoop ook in de toekomst contact te blijven houden." Del Piero, die het met een All Star-team opneemt tegen zijn oude werkgever Juventus, heeft verschillende ijzers in het vuur. Volgens de Italiaan zijn er 'twee grote opties'. "Nu moet ik kiezen was voor mij het beste is, waar ik de meeste kansen krijg. Ik wil doorgaan met voetballen. Het is mijn passie. Ik begrijp dat ik mijn passie niet kan blijven volgen tot mijn negentigste, maar ik wil nu nog doorgaan", aldus Del Piero.