Oud-NEC'er treft Twente in EL: Ik vroeg: Wat gaan we in Nederland doen?

Oud-NEC'er treft Twente in EL: "Ik vroeg: Wat gaan we in Nederland doen?"

Gepubliceerd: vrijdag 8 augustus 2014 om 19:05vr 08-08-2014 om 19:05

Leroy George keert binnenkort weer voor even terug in Nederland. De oud-speler van NEC lootte met zijn Azerbeidzjaanse club FK Qarabag in de play-offs van de Europa League tegen FC Twente.

George zat niet aan de buis gekluisterd toen de loting van de Europa League werd verricht in het Zwitserse Nyon. "Ik was eigenlijk nog aan het slapen toen een teamgenoot mij belde", vertelt de aanvaller aan de NOS. "We gaan naar Nederland , zei hij. Ik vroeg: Wat gaan we in Nederland doen? Spelen tegen FC Twente."
Dat Qarabag geen eenvoudige klus voor Twente wordt, bewees de Azerbeidzjaanse kampioen in de recente ontmoetingen in de derde voorronde van de Champions League met Red Bull Salzburg. De Oostenrijkse kampioen, die vorig seizoen nog veel te sterk was voor Ajax, wist pas in eigen huis orde op zaken te stellen (2-0), nadat het eerste duel in Bakoe in 2-1 was geëindigd voor Qarabag.

"We worden door veel ploegen onderschat", aldus George. "Achteraf krijgen we dan de complimenten. Als we in Bakoe een mooie overwinning kunnen neerzetten, dan wil ik het nog wel eens zien. Het is altijd leuk om in Nederland te spelen. En voor de mensen van FK Qarabag is het speciaal om weer tegen FC Twente te mogen spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws