Topfitte Huntelaar geeft tot groot genoegen van Schalke 04 direct vol gas
"Als hij tegen mij zegt: ik ben topfit en kan spelen, dan is hij een optie"

Topfitte Huntelaar geeft tot groot genoegen van Schalke 04 direct vol gas

12-08-2014 15:46
1

Klaas-Jan Huntelaar maakt dit seizoen mogelijk eerder dan verwacht zijn opwachting in een officieel duel. De spits keerde vrijdag terug op het trainingsveld van zijn club Schalke 04, nadat hij enkele weken vakantie had gehad na het WK.

De Oranje-international maakt echter al zo'n fitte indruk dat trainer Jens Keller overweegt hem op te stellen in de bekerduel met Dynamo Dresden op maandag. "Hij laat een goede indruk achter", zei Keller dinsdag in de Westdeutsche Allgemeine Zeitung. "Als hij tegen mij zegt: ik ben topfit en kan spelen, dan is hij een optie." Huntelaar kwam afgelopen seioen in achttien Bundesliga-duels tot twaalf doelpunten namens de club.

Keller wil eerst de komende trainingsdagen afwachten alvorens hij een definitief besluit neemt over het inzetten van Huntelaar. Ook Huntelaar zelf heeft wat in de melk te brokkelen. "Der Hunter is 31 jaar oud. Hij kent zijn lichaam zelf het beste", aldus de trainer. De Oranje-international is ondanks interesse van andere Europese clubs nog altijd speler van Schalke 04.