Heerenveen nadert akkoord met Bilal-opvolger, tweede keus baalt stevig
Friezen halen beoogde Basacikoglu-opvolger

Heerenveen nadert akkoord met Bilal-opvolger, tweede keus baalt stevig

12-08-2014 16:02
3

Sam Larsson van IFK Göteborg lijkt spoedig tot een akkoord te komen met sc Heerenveen. De aanvaller moet in Friesland de naar Feyenoord vertrokken Bilal Basacikoglu doen vergeten.

Sportbladet meldde eerder al dat Heerenveen en Göteborg een transfersom zijn overeengekomen van naar verluidt 1,6 miljoen euro. Hans Vonk, technisch directeur bij de Friezen, bevestigt tegenover FOX Sports dat er inderdaad een akkoord is. “We hopen zo spoedig mogelijk ook een akkoord te hebben met Larsson. We hebben goede hoop dat we eruit gaan komen”, aldus de bestuurder over de naderende transfer.

Dat Larsson zijn carrière waarschijnlijk een vervolg geeft in Heerenveen, levert Nabil Bahoui slechts nieuws op. De buitenspeler van AIK gold voor de Friese club als alternatief en ziet nu een transfer in het water vallen. In gesprek met Fotbollskanalen geeft Bahoui overigens aan dat een eerste bod van Heerenveen op hem reeds was afgewezen. "Zoals het er nu naar uitziet, blijf ik bij AIK", zei hij op de Zweedse website.