Anderlecht wil doorpakken na aantrekken Defour: Morgen meer nieuws
Belgische topclub rekent ook Van Buyten

Anderlecht wil doorpakken na aantrekken Defour: "Morgen meer nieuws"

13-08-2014 20:59
3

RSC Anderlecht heeft goede hoop op de komst van Daniel van Buyten (36). De Belgische topclub heeft ervaren verdediger inmiddels een aanbieding gedaan, waar Van Buyten inmiddels op heeft gereageerd.

Volgens voorzitter Herman van Holsbeeck is er woensdag echter niet met Van Buyten gesproken, omdat de club druk bezig was de transfer van Steven Defour af te ronden. "Ik heb mijn gsm dan ook heel de dag afgezet", liet hij weten aan Belgische media. "Kijk, meer dan dertig gemiste oproepen en berichtjes. Ja, Van Buyten is daar bij. Hij heeft een paar keer gebeld. Morgen zal daar waarschijnlijk meer nieuws over te melden zijn."

Anderlecht zou Van Buyten een contract voor één seizoen aan hebben geboden. De oud-verdediger van onder meer Olympique Marseille, Manchester City, Hamburger SV en Bayern München had echter bedenktijd nodig. "Er zijn twee mogelijkheden: Anderlecht of stoppen", aldus Van Holsbeeck. "Meer is er niet meer. Dat heeft Daniel duidelijk gemaakt. Hij gaat nergens anders meer naartoe."