'Heerenveen voegt zich bij Ajax en PSV en houdt Deens duo scherp in de gaten'

'Heerenveen voegt zich bij Ajax en PSV en houdt Deens duo scherp in de gaten'

14-08-2014 14:19
0

Eredivisie-club sc Heerenveen heeft belangstelling voor twee Deense spelers. Volgens Tipsbladet.dk houdt de Friese club de verrichtingen van Rasmus Falk en Nicolaj Thomsen in de gaten. Een delegatie van de club zou het duo onlangs aan het werk hebben gezien.

De namen van Falk (22) en Thomsen (21) worden al maanden in verband gebracht met verschillende Nederlandse clubs. Zo zou Ajax in de markt zijn voor Falk, terwijl Thomsen eerder al genoemd werd als potentiële versterking van PSV. De Friese club, die eerder deze zomer Thomas Dalgaard al wegplukte uit Denemarken, zou opnieuw van plan zijn de selectie te versterken met spelers van Deense komaf, klinkt het in Denemarken.

Een delegatie van Heerenveen, onder wie onder meer sportief directeur Hans Vonk, was onlangs aanwezig bij het duel tussen Odense BK en Aalborg BK (1-1), de respectievelijke werkgevers van Falk en Thomsen. Vonk laat tegenover de krant weten dat hij inderdaad in het stadion was. "Maar we geven geen commentaar op namen van individuele spelers. Dus je kunt me volgende week weer bellen, dan vertel ik hetzelfde verhaal over een andere speler", aldus Vonk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie