Voormalig Barcelona-speler gelooft in sterk jaar met De Vrij en Lazio

Voormalig Barcelona-speler gelooft in sterk jaar met De Vrij en Lazio

Gepubliceerd: vrijdag 15 augustus 2014 om 16:11vr 15-08-2014 om 16:11

Met veel vertrouwen blikt Keita Balde Diao vooruit naar het nieuwe seizoen met SS Lazio. De pas negentienjarige aanvaller begint aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van de Romeinse club.

Met nieuwe aanwinsten als Stefan de Vrij, Edson Braafheid en Marco Parolo hoopt Lazio komend seizoen in de top van de Serie A mee te draaien. Volgens Keita beschikt de ploeg van coach Stefano Piolo over voldoende kwaliteiten om die ambitie waar te maken. "Ik hoop een goed jaar vol tevredenheid. Als we goed samenwerken, ben ik ervan overtuigd dat we iets moois neer kunnen zetten. We hebben een grote groep", laat hij weten aan Italiaanse media. "We hebben kwalitatief zoveel goede spelers, zowel op het middenveld als in de aanval. Bovendien begrijpen we elkaar erg goed."

Keita hoopt zelf ook van waarde te kunnen zijn voor de hoofdstedelingen. "Ik wil altijd plezier maken op het veld en probeer mijzelf te verbeteren. Vooral op het gebied van dribbelen. De 4-3-3-formatie past erg goed bij mij, want in dat systeem speelde ik als jongeling bij FC Barcelona. Ik ben blij dat ik in de oefenwedstrijd tegen Latina scoorde, maar hopelijk kan ik ook doelpunten maken in de wedstrijden waar het ergens om gaat. Bijvoorbeeld in de eerste competitiewedstrijd tegen AC Milan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws