Weer een talent van Chelsea voor Vitesse: Ik kan niet wachten

Weer een talent van Chelsea voor Vitesse: "Ik kan niet wachten"

Gepubliceerd: zondag 17 augustus 2014 om 13:01zo 17-08-2014 om 13:01

Vitesse krijgt de beschikking over nog een talent van Chelsea. Josh McEachran laat op Twitter weten dat hij maandag het vliegtuig naar Nederland pakt, zeer waarschijnlijk om zijn overgang naar Arnhem af te ronden.

De 21-jarige McEachran wordt al even met Vitesse in verband gebracht en ook Peter Bosz sprak zich zaterdag al uit over de mogelijke transfer van de middenvelder. Zijn komst lijkt nu aanstaande, want op Twitter meldt hij: 'Off to Holland tomorrow then.. Can't wait to get out there!!'

McEachran is een groot talent uit de opleiding van Chelsea, waar hij er echter nog niet in slaagde om door te breken. Na verhuurperiodes bij Swansea City, Middlesbrough, Watford en Wigan Athletic volgt nu dus zijn vijfde periode buiten Stamford Bridge. De jeugdinternational is na Wallace en Bertrand Traoré de derde huurling van Chelsea die dit seizoen het shirt van Vitesse draagt.

Plaats een reactie

zondag 17 augustus 2014 om 13:55
Leuk voor Vitesse. Hoop dat deze jongen iets extra's kan brengen op het middenveld. Groot talent en het zal mooi zijn als hij door kan breken in de eredivisie.
Vind ik leuk
zondag 17 augustus 2014 om 14:24
Leuk al die zogenaamde "talenten" maar je ziet het jaar in en uit bij Vitesse amper slagen.
Chelsea heeft niet de middelen om jeugd op een hoog niveau te brengen zoals het wel gaat bij veel clubs in Nederland. En een ventje zo in een club gooien om beter te worden dat gaat gewoon niet. Hij is al zo vaak uitgeleend en nog steeds niet goed genoeg.
Ik hoop het beste voor McEachran maar zie hem niet gauw spelen in de toekomst in de shirt van Chelsea of welk topclub dan ook. Tijd zal het zeggen.
Vind ik leuk
zondag 17 augustus 2014 om 15:49
Is inderdaad al verschillende keren verhuurd, maar dat is logisch. Vergeet niet dat deze jongen pas 21 jaar is. Hij kan zich bij Vitesse prima door ontwikkelen. Ik denk dat Vitesse hier veel plezier aan gaat beleven.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws