Verdedigers, middenvelder en Guidetti op transferlijst in Manchester

Verdedigers, middenvelder en Guidetti op transferlijst in Manchester

Gepubliceerd: maandag 18 augustus 2014 om 16:16ma 18-08-2014 om 16:16

Oud-Feyenoorder John Guidetti kan een doorbraak in het shirt van Manchester City definitief vergeten. De Zweedse spits is na een moeizame uitleenperiode bij Stoke City op de transferlijst geplaatst. Vanuit Rotterdam is hernieuwde belangstelling getoond.

Behalve Guidetti mogen ook verdedigers Micah Richards, Matija Nastasic en middenvelder Scott Sinclair vertrekken. Zij zijn overbodig. "Matija moet spelen", oordeelde manager Manuel Pellegrini tegenover Sky Sports. "In Demichelis, Kompany, Mangala en Boyata hebben we al vier centrale verdedigers in huis. We wachten af wat er gaat gebeuren, maar we hebben nog tot eind augustus om te beslissen."

"Voor Micah geldt hetzelfde. Hij wilde niet verlengen gelet op de intentie om meer te spelen", ging de Chileense oefenmeester verder. "We hebben momenteel drie á vier spelers extra. Scott Sinclair en John Guidetti zijn ook belangrijk, maar ik wil niet zo'n grote selectie. Een groep van 22 spelers met voldoende kwaliteit is genoeg. Zij moeten spelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws