'Dordt' haalt oude bekende terug: Een killer, fysiek ijzersterk
Lima keert terug uit Dubai

'Dordt' haalt oude bekende terug: "Een killer, fysiek ijzersterk"

19-08-2014 10:22

FC Dordrecht kan per direct weer beschikken over Josimar Lima. De verdediger vertrok begin dit jaar op de Krommedijk om in het Midden-Oosten aan de slag te gaan, maar is nu alweer terug.

Dordt bevestigt dinsdag dat de verdediger een eenjarig contract aan de Krommedijk tekent. Lima komt transfervrij over van Al Shaab in Dubai. Na een half seizoen houdt hij het avontuur daar dus alweer voor gezien.

"Josi is een killer. Fysiek ijzersterk", omschrijft technisch directeur Marco Boogers de aanwinst. "Een extra slot op de deur en dat is geen overbodige luxe met onze, aanvallende manier van spelen. Hij wist dat we hem graag terug wilden en doordat die wens wederzijds bleek, konden we uiteindelijk snel zaken doen."

"Het is nu wachten op de vrijgave vanuit de Emiraten, maar dinsdag sluit Josi al wel aan bij de training van de A-selectie", aldus Lima. Dordt rekent er niet op dat Lima komend weekend al inzetbaar is omdat Al Shaab hem nog moet vrijgeven."Maar wij doen er alles aan om dat proces te versnellen."