Balotelli op weg naar Premier League: Milan bevestigt onderhandelingen

Balotelli op weg naar Premier League: Milan bevestigt onderhandelingen

Gepubliceerd: donderdag 21 augustus 2014 om 11:15do 21-08-2014 om 11:15

De kans dat Mario Balotelli dit seizoen voor Liverpool uitkomt wordt groter en groter. Liverpool en AC Milan zijn in gesprek over de permanente overgang van de markante spits.

Op de clubsite bevestigt Milan donderdag dat er achter de schermen onderhandelingen plaatsvinden. Liverpool wordt niet genoemd in het persbericht, maar volgens de BBC en Sky Sports gaat het wel degelijk om The Reds. De 24-jarige spits vertrok anderhalf jaar geleden bij Manchester City om bij Milan aan de slag te gaan. In San Siro staan ze echter open voor de verkoop van Super Mario.

Brendan Rodgers ziet in Balotelli de ideale man om Luis Suarez te vervangen. De Uruguayaan vertrok eerder deze zomer naar FC Barcelona. Balotelli maakte dertig doelpunten in 54 wedstrijden voor AC Milan en lijkt daarmee een stuk effectiever te zijn geworden dan in zijn tijd bij Manchester City.

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Balotelli, is volgens Sky Sports donderdag in Liverpool om met de Premier League-club te onderhandelen over een contract.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws