Aston Villa vreest nog: Iedereen blij als Vlaar hier na maandag nog steeds is
Aston Villa kijkt uit naar einde transferperiode

Aston Villa vreest nog: "Iedereen blij als Vlaar hier na maandag nog steeds is"

31-08-2014 18:37
1

Ron Vlaar maakte op het WK een onuitwisbare indruk en werd vervolgens in verband gebracht met een transfer naar één van de betere clubs in Europa. Vlak voor het sluiten van de markt zit de verdediger nog altijd bij Aston Villa, tot opluchting van Andreas Weimann.

Gedacht werd dat Vlaar met zijn sterke spel de aandacht zou trekken van clubs die beter staan aangeschreven dan Aston Villa. De Nederlander speelde zondag echter gewoon mee tegen Hull City (2-1 winst) en na afloop van dat duel prees Weimann de inbreng van zijn aanvoerder.

"Ron is onze captain, hij is zeer belangrijk voor de club. Iedereen zal erg blij zijn als hij hier na maandag nog steeds is", doelt de Oostenrijker op de transferdeadline. "Ik heb naar alle WK-wedstrijden van Oranje gekeken en Vlaar was briljant. En in de eerste wedstrijden van het seizoen heeft hij die lijn uitstekend doorgetrokken."

"Ron was altijd al onze leider en aanvoerder. Hij is verbaal aanwezig en degene waar wij in de kleedkamer tegen opkijken. Aan zijn huidige prestaties kun je zien dat hij na het WK nog verder gegroeid is. Zijn zelfvertrouwen is nog groter geworden", aldus Weimann.