Palace rolt rode loper uit voor transfervrije clubheld en fameuze goaltjesdief

Palace rolt rode loper uit voor transfervrije clubheld en fameuze goaltjesdief

Gepubliceerd: woensdag 3 september 2014 om 18:27wo 03-09-2014 om 18:27

Crystal Palace heeft een oud en gelukkig huwelijk opnieuw in werking laten treden. De promovendus is in zee gegaan met Andrew Johnson, die in het verleden aan de lopende band tot scoren kwam.

De 33-jarige Johnson speelde tussen 2002 en 2006 voor Palace en maakte vooral in het seizoen 04/05 enorm veel indruk. De spits was toen in de Premier League goed voor liefst 21 doelpunten, waarmee hij achter Thierry Henry nummer twee op de topscorerslijst werd. 

Crystal Palace degradeerde toch en Johnson had de clubs voor het uitzoeken. De aanvaller koos er echter voor om zijn club trouw te blijven en zorgde vervolgens ook in het Championship weer voor een karrevracht aan goals. Na 85 goals in 160 wedstrijden vertrok Johnson toch en periodes bij Everton (17 goals in 61 wedstrijden) en Fulham (13 goals in 86 wedstrijden) volgden voordat hij in 2012 bij Queens Park Rangers belandde. Daar liep deze zomer zijn contract af.

Zijn oude club rolt nu de rode loper uit voor de transfervrije Johnson, die een kort contract tot januari heeft ondertekend. "Ik ben erg blij om terug te zijn bij de club waar ik van houd en waar ik echt een zwak voor heb. Ik ben dankbaar voor deze kans en kijk ernaar uit om de club aan meer successen in de Premier League te helpen", aldus de achtvoudig international.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws