Schalke-doelman volledig doof aan rechteroor na onnodig schot Lewandowski
Keeper Fährmann hoort week na dato nog steeds niets

Schalke-doelman volledig doof aan rechteroor na onnodig schot Lewandowski

05-09-2014 13:20
4

Een kiezelhard schot van Robert Lewandowski heeft voor flinke schade gezorgd bij keeper Ralf Fährmann. De spits van Bayern München schoot een bal op de slaap van de goalie van Schalke 04, die daardoor doof is aan zijn rechteroor.

Schalke en Bayern namen het afgelopen weekend tegen elkaar op en speelden met 1-1 gelijk. Keeper Fährmann heeft geen goede herinnering aan dat duel, want een kleine week later hoort hij nog steeds niets uit zijn rechteroor. Het schot dat Lewandowski uit buitenspelpositie afvuurde heeft zijn nalatenschap, schrijft Bild.

Wedden

Meer odds

Fährmann zit sindsdien veertig minuten tot een uur in een drukkamer, die ervoor moet zorgen dat de doorbloeding in zijn oor verbetert en er geen blijvende schade achterblijft. "In het slechtste geval kan Ralf blijvende gehoorschade ondervinden", vertelt Schalke-manager Horst Heldt. Naar verluidt gaat het al wel beter, maar de artsen zijn voorzichtig.

Fährmann speelde na verzorging het duel met de Duitse kampioen uit. Wel voelde hij tijdens de wedstrijd regelmatig aan zijn oor.