Benfica haalt genadeloos uit, invaller John draagt steentje bij
Aanvaller lijkt weer helemaal in beeld

12-09-2014 23:45

Ola John heeft vrijdag bijgedragen aan de doelpuntrijke overwinning van Benfica bij Vitória Sebúbal. De 22-jarige aanvaller maakte als invaller het laatste doelpunt van de Portugese kampioen (0-5). John was in de 64ste minuut in het veld gekomen en nam twaalf minuten later de 0-5 voor zijn rekening.

De Braziliaanse spits Anderson Talisca scoorde tussen de 38ste en 55ste minuut drie keer op rij. De eerste treffer kwam van Eduardo Salvio. Benfica gaat aan kop in de Portugese competitie met tien punten uit vier wedstrijden, drie clubs (waaronder FC Porto) volgen met negen uit drie. De Adelaars spelen dinsdag in de Champions League tegen Zenit Sint-Petersburg.

Met een invalbeurt en een doelpunt lijkt John weer helemaal in beeld bij Benfica. De aanvaller werd de tweede helft van het vorige seizoen met weinig succes verhuurd aan Hamburger SV en leek bij terugkeer overbodig, maar na de voorbereiding besloot de club de jeugdinternational een nieuwe kans te geven.