Balotelli moet eens ophouden met schuld bij anderen zoeken
Stevige kritiek voor Liverpool-aanvaller

"Balotelli moet eens ophouden met schuld bij anderen zoeken"

14-09-2014 22:28
1

Sampdoria-speler Stefan Okaka heeft stevige kritiek geuit op Mario Balotelli. Het enfant terrible zou tijdens zijn voetballoopbaan vooralsnog te weinig hebben laten zien en bij fouten teveel naar anderen wijzen.

Balotelli speelde tot dusver al voor Internazionale, Manchester City, Milan en Liverpool. Volgens Okaka heeft de excentrieke aanvaller ondanks zijn opmerkelijke acties buiten het veld echter nog maar weinig gepresteerd binnen de lijnen. "Als er iemand heeft gefaald, is hij het wel. Denkt hij dat grote kampioenen tijdens hun carrière nooit onder druk hebben gestaan? Toen Ibrahimovic in Italië speelde, scoorde hij dertig keer."

Wedden

Meer odds

"Hij moet ophouden met de schuld bij anderen zoeken", vervolgt Okaka tegenover La Gazzetta dello Sport. "Balotelli is een geweldige voetballer, maar de problemen die hij in Italië had, zijn voor de helft zijn eigen schuld geweest. Op sommige momenten in je leven moet je in de spiegel kijken. Natuurlijk blijft hij een goede speler en misschien dat het Engelse voetbal hem helpt om zichzelf terug te vinden."