De Tien: mooiste 'WAGS' van de Engelse Premier League

De Tien: mooiste 'WAGS' van de Engelse Premier League

Gepubliceerd: dinsdag 16 september 2014 om 10:10di 16-09-2014 om 10:10

Vrouwen vallen op intelligente mannen met humor. Ook doet status de kansen van een man aanzienlijk stijgen bij het andere geslacht. Menig vrouw valt dan ook als een blok voor spelers die wekelijks voor tienduizenden mensen hun kunsten mogen tonen. Vandaag een overzicht van de tien mooiste 'WAGS' in de Engelse Premier League.

Lorena Bernal (Mikel Arteta)
De wekelijks te bewonderen voetbewegingen van Mikel Arteta (Arsenal) zijn van bijna net zo'n grote schoonheid als zijn vrouw Lorena Bernal. Na vier jaar huwelijk met de 'Miss Spanje' van 1999 is de 32-jarige middenvelder nog steeds dolgelukkig met haar. Hoe vaak zou ze trouwens in de sportschool te vinden zijn als je weet dat ze twee kinderen heeft gebaard?

Sam Cooke (Chris Smalling)
Chris Smalling lijkt zijn basisplek bij Manchester United te zijn kwijtgeraakt na de teleurstellende resultaten tegen respectievelijk Swansea City, Burnley en Sunderland. Wellicht dat zijn bloedmooie vriendin Sam Cooke hem 's avonds toch nog een beetje kan opvrolijken. Voor dit snoepje duren de dagen tekort voor al het modellenwerk dat ze doet, wat ook niet zo gek is als je haar eens goed bekijkt. Daarnaast klust ze tegenwoordig ook bij als DJ. Well done Chris!

Polly Parsons (Thomas Vermaelen)
Thomas Vermaelen verruilde deze zomer Londen voor Barcelona om in sportief opzicht een stap voorwaarts te kunnen maken. Maar hoe kijkt zijn wederhelft Polly Parsons hier eigenlijk tegenaan? Hopelijk gaat zijn relatie er niet onder lijden, want dan zal hij er buiten de lijnen flink op achteruit gaan! Hou je hoofd (en ogen) erbij Thomas!

Sophie-Leigh Adam (Charlie Adam)
Naar verluidt verruilde Charlie Adam de stad Blackpool ooit voor Liverpool door toedoen van zijn schitterende vrouw Sophie-Leigh Adam. Maar eerlijk is eerlijk, wie zou er niet ruim zestig kilometer zuidelijker gaan wonen als je een vrouw van zo'n kaliber gelukkig kunt maken?

Tanya Robinson (Phil Bardsley)
Gelukkig besloot Phil Bardsley zijn carrière in de Premier League voort te zetten nadat hij afgelopen zomer vertrok bij Sunderland. Door de sportieve plicht van Stoke City om Bardsley een driejarig contract aan te bieden vinden we de prachtige Tanya Robinson toch terug in dit schitterende lijstje. Voor de liefhebbers, ze stond al eerder in populaire magazines als FHM en ZOO.

Alex Curran (Steven Gerrard)
Steven Gerrard speelt al vanaf zijn achtste levensjaar voor Liverpool FC. Na het zien van zijn ongelooflijk mooie vrouw is het nog maar de vraag of zijn clubliefde wel echt de reden is dat hij nooit verkast naar de absolute wereldtop.

Georgina Dorsett (Tom Cleverley)
Tom Cleverley paste niet in de selectie van Louis van Gaal en besloot Manchester United op huurbasis te verruilen voor Aston Villa. Een topclub én een topvriendin zijn ook lastig te combineren. De kleine middenvelder hoeft zich in elk geval niet onzeker te voelen over zijn vriendin. Wat een wonderbaarlijke verschijning.

Kayla Collins (Ashley Cole)
Ashley Cole was ooit getrouwd met de bekende zangeres Cheryl Cole. Wegens veelvuldig overspel van de AS Roma-speler kwam in 2010 aan dat huwelijk een eind. Tegenwoordig gaat de verdediger met Kayla Collins door het leven. Ook zeker een voortreffelijke vangst, maar voor velen blijft het onbegrijpelijk dat hij Cheryl heeft laten lopen. Zou hij zich tegenover Kayla Collins wel gedragen?

Ludivine Sagna (Bacary Sagna)
Door de overstap van Bacary Sagna naar Manchester City zullen we zijn vrouw waarschijnlijk niet meer in het tenue van Arsenal aanschouwen. Reden genoeg om nog één keer stil te staan bij de verdiensten van Sagna die hij uitrichtte voor The Gunners. Gelukkig hebben we de foto's nog.

Abbey Clancy (Peter Crouch)
Peter Crouch is tegenwoordig vaker gespreksonderwerp door zijn formidabele levenspartner dan zijn vertoonde kunsten op het veld. En ach, wie verwijt hem dat eigenlijk? Als je zo'n vrouw thuis hebt zitten valt het ook niet mee om nog topfit aan de aftrap te verschijnen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws