FC Twente moet aanwinst langer missen, vervangers staan te popelen

FC Twente moet aanwinst langer missen, vervangers staan te popelen

16-09-2014 17:04
0

FC Twente kan minimaal een maand geen beroep doen op Kasper Kusk. De Deense aanvaller heeft een scheur in de buitenband van zijn rechterknie. Dat heeft nader onderzoek uitgewezen.

Aanvankelijk leek de kwetsuur van de buitenspeler mee te vallen, maar Voetbal International meldt dinsdag dat de Tukkers het minimaal een maand zonder de zomeraanwinst moeten doen. Kusk liep de knieblessure op in de wedstrijd tegen Feyenoord. Later speelde hij met het Deense nationale elftal nog mee tegen Turkijke. De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles moest de rechterspits vervolgen laten schieten.

Het wegvallen van Kusk lijkt na de ontwikkelingen van afgelopen weekeinde goed opgevangen te kunnen worden. Jesus Corona, die van trainer Alfred Schreuder sinds lange tijd een kans in de basiself kreeg, liet zien een meerwaarde te zijn voor de Enschedeërs. Hij had een groot aandeel in de 2-1 overwinning op Go Ahead Eagles. Hij leverde een assist, ontving een strafschop en scoorde eenmaal. FC Twente heeft met Ryo Miyaichi, Bilal Ould-Chikh en Shadrach Eghan bovendien nog meerdere opties voor de flank.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie