Zwak Milan knokt zich met dank aan Torres terug na drama Van Ginkel

Zwak Milan knokt zich met dank aan Torres terug na drama Van Ginkel

Gepubliceerd: dinsdag 23 september 2014 om 22:59di 23-09-2014 om 22:59

AC Milan heeft de goede lijn van de eerste weken niet door kunnen zetten. Na de nederlaag tegen Juventus werd dinsdag niet gewonnen van Empoli. Wel knokten de Rossoneri zich terug van een 2-0 achterstand. Het werd 2-2, nadat Marco van Ginkel een dramatisch debuut beleefde.

Het debuut van Marco van Ginkel in het basisteam van Milan kwam abrupt tot een einde. De huurling van Chelsea liep na een half uur een ogenschijnlijk zware blessure op. Hij ging per brancard van het veld af. Empoli leidde op dat moment met 2-0, maar na de trieste aftocht van de Nederlander knokte Milan zich nog terug.

Dat gebeurde dankzij een treffer van onder meer Fernando Torres, die eveneens debuteerde in het basisteam. De van Chelsea gehuurde spits maakte met een prachtige kopbal de aansluitingstreffer, waar het er eerder op leek dat Empoli op 3-0 zou komen. Ook in de tweede helft was de thuisploeg beter, maar Keisuke Honda wist als enige nog te scoren. Jérémy Ménez raakte daarna nog de lat, Mirko Valdifiori van Genoa kreeg in twintig seconden twee gele kaarten en dus rood.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws