Leven na twee jaar Ajax: Het heilige vuur is bij mij nog niet gedoofd
"Ik heb heel veel respect voor deze club"

Leven na twee jaar Ajax: "Het heilige vuur is bij mij nog niet gedoofd"

30-09-2014 18:18
3

Christian Poulsen besloot dinsdag toch nog een extra jaar aan zijn voetbalcarrière toe te voegen. FC Kopenhagen biedt de middenvelder de kans om terug te keren op het oude nest.

De 34-jarige Poulsen maakt het seizoen af bij Kopenhagen, waar hij op twintigjarige leeftijd in het eerste elftal debuteerde. "Ik heb lang getwijfeld of ik door wilde. Nu ben ik heel trots dat ik terugkeer bij de club waar het allemaal begon. Ik heb heel veel respect voor deze club", zegt hij op de clubsite van de Denen.

Wedden

Meer odds

Poulsen moet met zijn schat aan ervaring een belangrijke rol gaan vervullen in de kleedkamer. Daar heeft hij wel oren naar. "Het heilige vuur is bij mij nog niet gedoofd. Ik wil een positieve bijdrage leveren aan het team."

Poulsen vertrok aan het einde van het vorige seizoen bij Ajax, maar slaagde er in de zomer geen nieuwe club te vinden en leek aanvankelijk een punt achter zijn loopbaan te zetten. Hij speelde in het verleden ook voor Schalke 04, Sevilla, Juventus, Liverpool en het Franse Evian.