Eto'o maakt doelpunt van voormalig AZ-speler ongedaan tijdens gelijkspel Everton
Ervaren aanvaller toont waarde voor Everton

02-10-2014 19:51

Everton heeft dankzij Samuel Eto'o zijn ongeslagen status in de groepsfase van de Europa League behouden. De Premier League-club ging in Rusland op bezoek bij Kuban Krasnodar.

De thuisploeg kwam vlak voor rust op voorsprong dankzij een doelpunt van voormalig AZ-aanvaller Ari. Dat leek lange tijd het enige doelpunt te worden, maar vlak voor tijd zette Samuel Eto'o zijn werkgever op gelijke hoogte met Krasnodar.

Ari profiteerde in de eerste helft van een grote fout van verdediger Phil Jagielka, die afgelopen weekeinde nog de gevierde man was met zijn gelijkmaker tegen Liverpool (1-1). Acht minuten voor tijd slaagde Everton er in om de 1-1 op het scorebord te zetten. Eto'o wist een lange bal van Leighton Baines om te zetten in een doelpunt.