FC Twente wacht 'pittig uitduel': AZ heeft in een onrustige periode gezeten

FC Twente wacht 'pittig uitduel': "AZ heeft in een onrustige periode gezeten"

03-10-2014 16:29
2

FC Twente gaat zondag op bezoek bij AZ. De club uit Alkmaar zit de nog ongeslagen Tukkers op de hielen op de Eredivisie-ranglijst. Het verschil tussen de twee clubs bedraagt slechts één punt.

"AZ heeft in een onrustige periode gezeten, maar ook toen goed gepresteerd", zegt FC Twente-trainer Alfred Schreuder op de officiële website van de club. "Het wordt een pittige uitwedstrijd en zoals we in de laatste wedstrijden gedaan hebben, zullen wij ook nu proberen ons eigen spel te spelen. We willen we vroeg in de wedstrijd hoog druk zetten en uiteindelijk bepaalt de kracht van de tegenstander hoelang je dit vol kunt houden."

De fans in Alkmaar kunnen een open duel verwachten, denkt Schreuder. "Een duel tussen twee teams die op de aanval spelen en ruimtes weggeven. Dan gaat het erom, wie daar het beste mee omgaat, die ploeg zal winnen." Schreuder kan zondag geen beroep doen op Renato Tapia. "Ryo Miyaichi ontbrak begin deze week wegens ziekte, maar heeft vrijdag weer meegetraind. Ook Kasper Kusk was weer van de partij en zou tegen AZ beschikbaar kunnen zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie