'Tottenham Hotspur weigert bod van zeven miljoen euro op vleugelspeler'

'Tottenham Hotspur weigert bod van zeven miljoen euro op vleugelspeler'

Gepubliceerd: zondag 5 oktober 2014 om 10:16zo 05-10-2014 om 10:16

Aaron Lennon kan momenteel bij Tottenham Hotspur niet rekenen op veel speelminuten, maar zijn werkgever greep recent de mogelijkheid niet aan om hem te verkopen. Volgens diverse Engelse kranten had Al Ahli uit de Verenigde Arabische Emiraten zeven miljoen euro over voor de aanvaller, maar werd dit aanbod geweigerd door de Engelse club.

Donderdag liep de transfermarkt af in de competitie van de Verenigde Arabische Emiraten en Al Ahli hoopt nog net voor de deadline zijn slag te slaan op de spelersmarkt. Tottenham Hotspur liet echter direct weren dat Lennon niet te koop was.

Lennon kon bij Al Ahli een jaarsalaris opstrijken van ongeveer 4,5 miljoen euro. Onduidelijk is of de speler zelf oren had naar een transfer naar het Midden-Oosten. De aanvaller is nu bezig aan zijn tiende seizoen bij Tottenham Hotspur. Hij kwam tot 261 wedstrijden en 26 doelpunten. Dit seizoen mocht hij slechts één keer zijn opwachting maken in de basisopstelling van de club.

Tottenham Hotspur bezet momenteel de elfde plaats in de Engelse Premier League. De ploeg pakte acht punten uit zes gespeelde wedstrijden. Zondag stuit men op de succesvolle formatie van Ronald Koeman, Southampton.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws