Pröpper geniet in Milaan: Ooit wil ik ook zo’n mooie transfer maken

Pröpper geniet in Milaan: "Ooit wil ik ook zo’n mooie transfer maken"

Gepubliceerd: maandag 20 oktober 2014 om 09:42ma 20-10-2014 om 09:42

Davy Pröpper keerde afgelopen weekend na een korte afwezigheid door een liesblessure weer terug in de basis bij Vitesse. Na de slechte start van het seizoen is de club uit Arnhem inmiddels opgeklommen naar de zevende plaats. Het past precies bij Pröpper. Hij wil omhoog. Eerst met Vitesse, daarna zelf.

Pröpper bekroonde zijn rentree in de basis met de openingstreffer tegen Willem II. Hij is terug, nadat hij eerder de duels met FC Dordrecht en ADO Den Haag door een liesblessure moest missen. Daardoor werd hij ook niet opgeroepen voor het Nederlands elftal. "Natuurlijk hoop ik de volgende keer er wel bij te zitten, maar mijn plaats in de voorselectie was al hartstikke mooi. Op dat moment stonden we nog op de zeventiende plaats…"

Van de wedstrijden van het Nederlands elftal kreeg Pröpper niet veel mee, hij was op bezoek bij voormalig ploeggenoot Marco van Ginkel in Milaan. De AC Milan-speler is een soort voorbeeld. "Ik heb alleen de eerste helft tegen IJsland gezien", zegt hij tegenover De Telegraaf. "Het was lekker om er even tussenuit te zijn. Op het trainingscomplex van AC Milan zijn we niet geweest, omdat Marco daar niet vlakbij woont. Ooit wil ik ook zo’n mooie transfer maken. Als ik zo doorga, komt dat vanzelf, hoop ik."

Voorlopig voelt Pröpper zich goed bij Vitesse. "Onze selectie is niet heel breed, maar de spelers die we hebben, zijn van hoog niveau. In elke wedstrijd is ons middenveld de baas. Dat is heerlijk voetballen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws