PEC-aanvoerder raakt GAE-fan vol in gezicht; KNVB start onderzoek

PEC-aanvoerder raakt GAE-fan vol in gezicht; KNVB start onderzoek

De opmerkelijke actie van Bram van Polen krijgt mogelijk een staartje. De KNVB is een onderzoek gestart naar de aanvoerder van PEC Zwolle, die na afloop van de verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles hard een bal de tribunes in schoot en daardoor een fan van de Deventerse club vol in het gezicht raakte.

De oudere supporter van Go Ahead hield aan de actie van Van Polen een zware hersenschudding over. Een woordvoerder van de KNVB laat weten dat het echter nog niet zeker is of de onbezonnen actie van de verdediger bestraft zal worden. Van Polen heeft dezelfde dag nog spijt betuigd en bood bij het bestuur van Go Ahead zijn excuses aan zowel de club als de supporter aan.

Van Polen wil bovendien graag zelf met de fan in contact komen om 'sorry' te zeggen, zo meldt De Stentor. "Dat siert hem", aldus clubvoorzitter Edwin Lugt. Voor PEC Zwolle was het de tweede opeenvolgende keer dat het in Deventer onderuit ging. Na de 4-1 nederlaag van vorig seizoen was Go Ahead ditmaal met 3-2 te sterk voor de bekerwinnaar van vorig seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s