Barça-trainer kijkt uit naar De Boer: Ik heb een uitstekende relatie met hem

Barça-trainer kijkt uit naar De Boer: "Ik heb een uitstekende relatie met hem"

Gepubliceerd: maandag 20 oktober 2014 om 17:03ma 20-10-2014 om 17:03

Voor Luis Enrique, trainer van FC Barcelona, staan er deze week twee belangrijke wedstrijden op het programma. Dinsdag wacht Ajax in de Champions League en zaterdag nemen de Catalanen het in de altijd beladen Spaanse klassieker op tegen titelconcurrent Real Madrid.

In Camp Nou volgt dinsdag voor Enrique een weerzien met Frank de Boer, die nu voor het vijfde seizoen voor de groep staat bij Ajax. De trainers speelden tussen 1999 en 2003 samen bij FC Barcelona. "Ik heb een uitstekende relatie met Frank. Hij heeft nog steeds een huis bij mij in de buurt. Ik kijk er naar uit om hem weer te zien", citeert Voetbal International de Spanjaard in de aanloop naar het treffen.

Volgens diverse Spaanse media staat de keuzeheer voor een cruciale week. Toch denkt hij daar zelf iets anders over. "Een cruciale week? Het is voor mij een boeiende week, maar zeker geen cruciale week. De cruciale wedstrijden komen pas in april, mei of juni", vervolgt Enrique, die niet bang is dat zijn spelers Ajax onderschatten. "Daarvoor is deze wedstrijd veel te belangrijk. Ajax is een zware tegenstander."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws