Herstelde Boulahrouz: Ik heb een stijgende lijn met alles te pakken

Herstelde Boulahrouz: "Ik heb een stijgende lijn met alles te pakken"

Gepubliceerd: dinsdag 21 oktober 2014 om 07:19di 21-10-2014 om 07:19

Khalid Boulahrouz speelde sinds zijn komst naar Feyenoord één officiële wedstrijd in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Mogelijk maakt hij donderdag weer minuten. De kans is groot dat trainer Fred Rutten de verdediger opneemt in de wedstrijdselectie voor het Europa League-duel met HNK Rijeka.

De 32-jarige Boulahrouz is na een lange lijdensweg weer klaar om speelminuten te maken in het eerste elftal. Maandagavond deed hij zeventig minuten mee met Jong Feyenoord tegen Jong NEC (3-1). De achterhoedespeler is weer pijnvrij. Hij reist met de Feyenoord-selectie mee naar Kroatië, waar donderdag het Europa League-duel met HNK Rijeka op het programma staat.

"Ik ben klaar voor het eerste elftal en ook klaar voor een wedstrijd in de Europa League", zegt de ervaren Boulahrouz in gesprek met De Telegraaf. Hij heeft bewust de tijd genomen om goed te herstellen. "Dat was belangrijker dan de zaak te forceren. Ik heb een stijgende lijn met alles te pakken."

Boulahrouz kwam tot nu toe alleen in actie in de voorronde van de Champions League. Hij kwam in de eerste wedstrijd tegen Besiktas als invaller binnen de lijnen, dat was eind juli. Sindsdien heeft hij geen minuten meer gemaakt onder trainer Fred Rutten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws