'Feyenoord zet contractbesprekingen met talentvol duo voorlopig stop'
Rol als wisselspeler zorgt voor staken van gesprekken over nieuwe contracten

'Feyenoord zet contractbesprekingen met talentvol duo voorlopig stop'

22-10-2014 07:52
14

Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena tekenen voorlopig geen nieuw contract bij Feyenoord. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn voorlopig gestaakt. De Rotterdammers willen graag verder met het duo. Beide spelers kunnen op dit moment niet rekenen op een basisplaats, waardoor de onderhandelingen stopgezet zijn.

De twintigjarige Boëtius en de negentienjarige Vilhena zijn allebei in het bezit van een contract tot de zomer van 2016. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, heeft gesprekken gevoerd om de verbintenissen open te breken en te verlengen. De gesprekken zijn voorlopig gestaakt, meldt het Algemeen Dagblad.

Het duo kan op dit moment niet meer rekenen op een basisplaats onder trainer Fred Rutten. Beide partijen willen eerst de ontwikkelingen in de komende maanden afwachten. Als er geen verandering komt in de status van de jonge talenten is het de vraag of ze het contract nog willen verlengen.

Vilhena begon het seizoen als basispeler bij Feyenoord, waar hij in de beginperiode steeds de volle negentig minuten speelde. Vanaf het duel met Ajax, tegen het einde van september, moet hij echter genoegen nemen met rol als invaller. Boëtius speelde tegen Ajax nog negentig minuten, maar na dat duel moet ook de buitenspeler het doen met invalbeurten.