Queens Park Rangers maakt excuses voor genânte ruzie tussen trainer en speler
"Namens de club wil ik mijn excuus aanbieden voor de beschamende situatie die is ontstaan"

Queens Park Rangers maakt excuses voor genânte ruzie tussen trainer en speler

22-10-2014 14:03

Queens Park Rangers heeft zijn excuses aangeboden voor de openbare ruzie tussen manager Harry Redknapp en middenvelder Adel Taarabt. Het tweetal vecht via de media een ruzie uit en dat komt niet ten goede aan het imago van QPR.

Redknapp claimt dat Taarabt met overwicht kampt en de speler bestrijdt dat door een foto van zijn buik via social media te verspreiden. Taarabt reageerde daarnaast door te beweren dat Redknapp een matige trainer is en dat zijn trainingsregime geen positieve uitwerking heeft. "Hij is de slechtste professional die ik ooit heb meegemaakt in mijn drie jaar bij deze club. Hij probeert het niet eens om gewicht te verliezen", vertelt Redknapp in de Engelse media.

Tony Fernandez, voorzitter van QPR, laat zich op de officiële website van de Premier League-club uit over de situatie. "Als club zijn we volledig op de hoogte van de verhalen in de media over Harry Redknapp en Adel Taarabt. We vinden het teleurstellend dat deze discussie in het openbaar is getreden. Dit hebben we bij het duo kenbaar gemaakt. Ik heb met allebei een gesprek gevoerd."

"Namens de club wil ik mijn excuus aanbieden aan de supporters van QPR voor de beschamende situatie die is ontstaan. Het team focust zich momenteel volledig op de wedstrijd tegen Aston Villa en hopelijk kunnen we dan de negativiteit omzetten in drie punten."