Voormalig Feyenoorder gaat na bekerwinst met PEC Zwolle voor contract in Spanje

Voormalig Feyenoorder gaat na bekerwinst met PEC Zwolle voor contract in Spanje

Gepubliceerd: woensdag 22 oktober 2014 om 15:59wo 22-10-2014 om 15:59

Guyon Fernandez probeert in de komende dagen de technische staf van Real Valladolid te overtuigen van zijn kwaliteiten. De voormalig speler van ondermeer Feyenoord en Excelsior is sinds dinsdag op proef bij de Spaanse formatie.

Valladolid is actief in de Segunda Division, het tweede niveau in Spanje. Fernandez maakte afgelopen seizoen nog onderdeel uit van de loonlijst van Feyenoord, maar voor hem was er geen nieuw contract beschikbaar in Rotterdam. Vorig seizoen speelde de spits op huurbasis zijn wedstrijden voor PEC Zwolle en daarmee legde hij beslag op de KNVB Beker. RTV Rijnmond maakt melding van de stageperiode.

In 24 competitieduels voor Zwolle was Fernandez tien keer trefzeker. Fernandez had de mogelijkheid om een contract te ondertekenen bij de Zwollenaren, maar besloot op zoek te gaan naar een buitenlands avontuur. Fernandez liet de afgelopen periode niets van zich horen, maar duikt nu plotseling op in Spanje. Real Valladolid degradeerde afgelopen seizoen uit de Primera Division.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws