'Gecharmeerd Vitesse heeft talentvolle Jupiler League-amateur bijna te pakken'

'Gecharmeerd Vitesse heeft talentvolle Jupiler League-amateur bijna te pakken'

Gepubliceerd: donderdag 23 oktober 2014 om 17:15do 23-10-2014 om 17:15

Alvin Fortes is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen bij RKC Waalwijk. De pas twintigjarige aanvaller is met Vitesse in verregaande onderhandelingen omtrent een meerjarige verbintenis, zo meldt Voetbal International.

Fortes maakte dit seizoen zijn debuut in Waalwijk en liet direct een positieve indruk achter, ondanks de sportieve malaise van RKC. De financiële middelen ontbreken evenwel om zijn status als amateur om te zetten in een volwaardig contract. Daardoor heeft de clubleiding geen poot om op te staan ten opzichte van het gecharmeerde Vitesse.

De oud-speler van Sparta Rotterdam, SC Feyenoord en het Finse PS Kemi zal het seizoen wel gewoon afmaken in dienst van RKC. Eind volgende week schuiven de partijen bij elkaar aan om de voorwaarden formeel op papier te zetten. Vanaf volgend jaar zomer moet de overstap daadwerkelijk plaatsvinden.

Het is geen verrassing dat Vitesse aanklopt in Waalwijk. Mo Allach (technisch manager) en Janus van Gelder (scout) waren eerder werkzaam voor de Brabantse club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws