'Feyenoord-trainer Rutten grijpt na tegengoals in en posteert Vilhena op tien'

'Feyenoord-trainer Rutten grijpt na tegengoals in en posteert Vilhena op tien'

Gepubliceerd: zaterdag 25 oktober 2014 om 09:30za 25-10-2014 om 09:30

Matthew Steenvoorden is zijn basisplek bij Feyenoord weer kwijt. De 21-jarige verdediger lijkt het slachtoffer te worden van de drie tegengoals die de Rotterdammers donderdag moesten incasseren tegen HNK Rijeka.

Volgens het Algemeen Dagblad profiteert Khalid Boulahrouz van de reserverol van Steenvoorden, die donderdag voor het eerst in de basis startte. De routinier is pas net hersteld van een slepende knieblessure, die hem ruim twee maanden aan de kant hield. In Kroatië behoorde hij voor het eerst weer tot de selectie.

Ook op het middenveld vindt er een wijziging plaats, maar dat is noodgedwongen. Lex Immers is niet okselfris uit de wedstrijd tegen Rijeka gekomen, waardoor hij tegen SC Cambuur waarschijlijk niet van de partij is. Fred Rutten kiest er daarom voor om Tonny Vilhena een kans op '10' te geven.

Achter de namen van Luke Wilkshere en Sven van Beek staan nog vraagtekens. Wilkshere wordt mogelijk vervangen door Rick Karsdorp, Van Beek start na zijn blessure sowieso nog niet in de basis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws