In het kort: RKC pakt punt in Venlo, drinkende Gascoigne weer opgenomen

In het kort: RKC pakt punt in Venlo, drinkende Gascoigne weer opgenomen

Gepubliceerd: zaterdag 25 oktober 2014 om 18:35za 25-10-2014 om 18:35

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

VVV en RKC in evenwicht
RKC Waalwijk heeft aan het bezoek in Venlo een punt overgehouden. De kwakkelende Waalwijkers kwamen net als VVV-Venlo niet tot scoren (0-0). RKC staat na de remise op de zestiende plaats in de Jupiler League, terwijl VVV momenteel de achtste plaats bezet.

Gascoigne weer opgenomen in ziekenhuis
Het gaat opnieuw niet goed met Paul Gascoigne. De oud-voetballer is voor de zoveelste keer in het ziekenhuis opgenomen, nadat hij weer veel te veel had gedronken. Volgens de Daily Mail moet Gascoigne drie dagen blijven om compleet nuchter te worden. "Paul is weer aan de drank en het gaat al een paar weken niet goed met hem", aldus oud-ploeggenoot Gary Mabutt.

Slechte beurt Advocaat

Dick Advocaat heeft zich niet populair gemaakt in Servië. De bondscoach van het land doet zijn werk grotendeels vanuit Nederland en verzuimde afgelopen weekend om aanwezig te zijn bij de topper tussen Partizan Belgrado-Rode Ster, een duel dat vergelijkbaar is met Ajax-Feyenoord in Nederland. Volgens De Telegraaf heeft Advocaat daarmee 'een slechte beurt' gemaakt.

Rutten mist Immers
Fred Rutten moet het zondag op bezoek bij SC Cambuur doen zonder Lex Immers. De aanvallende middenvelder heeft afgelopen donderdag op het zware veld van HNK Rijeka een lichte hamstringblessure opgelopen en is daardoor niet inzetbaar als Feyenoord Leeuwarden aandoet, zo meldt de club op de officiële website. De verwachting is dat Tonny Vilhena van zijn afwezigheid profiteert.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws