Selectie Barça voor Ajax: twee meevallers, maar ook onverwachte afvaller
Catalanen met grote sterren naar Amsterdam

Selectie Barça voor Ajax: twee meevallers, maar ook onverwachte afvaller

03-11-2014 13:36
3

FC Barcelona komt bijna met alle grote sterren naar de Amsterdam Arena. De ploeg van trainer Luis Enrique mist echter wel Andrès Iniesta. Ook Jérémy Mathieu, Thomas Vermaelen en Sergi Roberto zijn er niet bij.

Het afvallen van Sergi Roberto was nog niet bekend. De middenvelder speelde dit seizoen in de Champions League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia nog in de basis bij Barcelona. In de selectie die naar Amsterdam afreist zit ook Luis Suarez, die voor het eerst na zijn vertrek terugkeer in de Amsterdam Arena.

Wedden

Meer odds

Suarez zal gebrand zijn op een goed resultaat, want zijn eerste twee wedstrijden voor Barcelona gingen verloren. Vorige week verloor hij van Real Madrid, afgelopen weekend was Celta de Vigo verrassend te sterk in Camp Nou. Twee weken geleden rekende Barça in eigen huis eenvoudig af met Ajax (3-1).

Gerard Pique en Jordi Alba (foto) zijn fit genoeg bevonden om in het vliegtuig te stappen. Luis Enrique neemt de volgende spelers mee naar Amsterdam: Ter Stegen, Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suarez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves en Munir.