'Strootman staat voor rentree, AS Roma wijkt speciaal voor Nederlander uit'

'Strootman staat voor rentree, AS Roma wijkt speciaal voor Nederlander uit'

Gepubliceerd: dinsdag 4 november 2014 om 10:50di 04-11-2014 om 10:50

Mooi nieuws voor Kevin Strootman. De middenvelder maakt dit weekend zijn rentree in het beloftenelftal van AS Roma, aldus Corriere della Sera. De Oranje-international staat al sinds maart buitenspel met een kruisbandblessure.

Nadat hij de voorste kruisband van zijn linkerknie afscheurde in het duel met SSC Napoli, was Strootman bijna acht maanden aan het revalideren. Daar is bijna een eind aan gekomen, want de middenvelder maakt dit weekend zijn rentree op het veld.

Strootman traint al enkele weken mee met de selectie van AS Roma, maar was nog niet toe aan speelminuten. "Ik voel me beter en beter", zei Strootman afgelopen weekend al. "Het is altijd moeilijk wanneer je je realiseert dat je het WK mist en de start van het nieuwe seizoen moet laten schieten. Ik train nu met de Roma-selectie en ik ben blij. Ik wil mijn team steunen en heel snel weer aan spelen toekomen."

Het beloftenelftal van Roma speelt dit weekend speciaal voor Strootman op echt gras. De club vindt het te riskant om hem op kunstgras te laten spelen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws