'Stroming bij Feyenoord wil doorpakken en denkt aan drie spitsen'

'Stroming bij Feyenoord wil doorpakken en denkt aan drie spitsen'

Gepubliceerd: donderdag 6 november 2014 om 08:29do 06-11-2014 om 08:29

De kans is groot dat Feyenoord in de winter een nieuwe poging gaat wagen om een spits met kwaliteit aan de selectie toe te voegen. Met Colin Kazim-Richards en Mitchell te Vrede lopen er in De Kuip al twee opties rond, maar dat blijkt niet voldoende.

Het Algemeen Dagblad meldt donderdag dat er een stroming in De Kuip is die in de winterstop flink wil doorpakken. Zij zien de ploeg van Fred Rutten al behoorlijke vorderingen maken en weten dat er vanaf 1 januari nog een ultieme kans is om wellicht het verschil tussen succes en falen te bepalen.

Daarmee hint de ochtendkrant naar een investeerdersgroep die Rutten aan een spits wil helpen. Er zouden drie kandidaten op het lijstje staan, met uiteraard ook droomkandidaat Bas Dost. De aanvaller komt bij VfL Wolfsburg nog altijd niet aan spelen toe en staat daardoor wellicht nu wel open voor een transfer.

Maar Feyenoord kijkt ook nadrukkelijk naar Eredivisie-topscorer Michiel Kramer, die bij ADO Den Haag al meerdere keren naar een contract in De Kuip solliciteerde. Tenslotte kan het vastleggen van een buitenlands buitenkansje ook niet worden uitgesloten. Artem Kravets is zo'n speler. De spits van Dinamo Kiev, goed voor zeven goals in tien duels, zou volgens media in het onrustige Oekraïne best naar Nederland willen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws