Redder van Heerenveen over reserverol: 'Het is lastig om te accepteren'

Redder van Heerenveen over reserverol: 'Het is lastig om te accepteren'

09-11-2014 07:19
0

Jukka Raitala was zaterdagavond in Heerenveen de gevierde man bij de plaatselijke trots uit de Eredivisie. De Fin produceerde de belangrijke gelijkmaker tegen Go Ahead Eagles (2-2). De blijdschap was vanzelfsprekend groot bij de doelpuntenmaker die naar zijn zeggen echter wel baalt van het gebrek aan speelminuten in het eerste elftal van de Friese club.

"Ik ben natuurlijk heel blij dat ik gespeeld heb en dat ik een belangrijk doelpunt scoorde. Ik heb ook tegen SC Cambuur linksbuiten gespeeld en nu ook, dat maakte me niets uit want ik wil gewoon spelen", aldus Raitala tegenover de camera van FOX Sports.

De verdediger, die zaterdag tegen de ploeg uit Deventer in mocht vallen als linksbuiten, hoopt spoedig op meer speelminuten bij zijn werkgever."Het is een lastige situatie voor mij. Het is lastig om te accepteren, maar ik probeer iedere dag alles te geven. Dan zullen we wel verder zien."

Raitala maakte in 2012 de overstap van Osasuna naar sc Heerenveen. In zijn eerste seizoen in de Eredivisie was hij goed voor twintig competitiewedstrijden. Dit seizoen maakte hij drie keer zijn opwachting in het eerste elftal van de club en moet hij meestal genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie