Heerlijke goal Tévez bij monsterzege Juventus, verrassende nederlaag De Vrij
Ook Braafheid komt in actie

Heerlijke goal Tévez bij monsterzege Juventus, verrassende nederlaag De Vrij

09-11-2014 17:08

Juventus heeft zondag een monsteroverwinning geboekt op Parma. De koploper was in eigen stadion met liefst 7-0 te sterk voor de hekkensluiter van de Italiaanse Serie A en loopt zo uit op naaste belager AS Roma, dat later op zondag Torino nog op bezoek krijgt.

De spitsen Carlos Tévez, Fernando Llorente en Álvaro Morata waren van grote waarde voor Juve. Zij scoorden alle drie twee keer. Stephan Lichtsteiner was verantwoordelijk voor het andere doelpunt. De Zwitser bereidde bovendien twee treffers voor.

Tévez had dus geen groter aandeel in de zege dan enkele van zijn ploeggenoten, hij zorgde wel voor het hoogtepunt van de middag. Zijn solo vlak na rust was er één om in te lijsten.



Empoli - SS Lazio 2-1
Stefan de Vrij beleefde geen lekkere voetbalmiddag. Hij ging met SS Lazio verrassend onderuit bij laagvlieger Empoli: 2-1. Ook Edson Braafheid verscheen aan de aftrap, hij werd na 58 minuten naar de kant gehaald om plaats te maken voor Miroslav Klose.

Overige resultaten
Chievo deed de laatste plaats in de stand over aan Parma, na een 2-1-zege op het eveneens laaggeklasseerde Cesena. Sergio Pellissier scoorde twee keer, de laatste vlak voor tijd. Bij Palermo - Udinese werd het 1-1.