Vermeer is de beste keeper van Nederland, ook beter dan Cillessen
"Vermeer heeft aantoonbaar punten gepakt voor Feyenoord"

"Vermeer is de beste keeper van Nederland, ook beter dan Cillessen"

10-11-2014 08:03
17

Kenneth Vermeer heeft zich door zijn transfer naar Feyenoord weer in het Nederlands elftal geknokt. De sluitpost is in Rotterdam uitstekend begonnen en dat is naast Guus Hiddink ook Co Adriaanse niet ontgaan.

De 28-jarige Vermeer was in Amsterdam op het tweede plan geraakt, maar bewijst in De Kuip weer één van de beste keepers van Nederland te zijn. Adriaanse ging zondagavond bij Studio Voetbal zelfs nog een stapje verder. "Vermeer is de beste keeper van Nederland, ook beter dan Cillessen", zei de analist.

"Vermeer heeft aantoonbaar punten gepakt voor Feyenoord en geeft het team vertrouwen", vervolgt Adriaanse. En ook Arno Vermeulen ziet dat de Amsterdammer weer de stijgende lijn te pakken heeft. "Vermeer gaat steeds beter keepen. Vandaag (tegen Vitesse) was hij fantastisch, een van zijn beste wedstrijden ooit", citeert de NOS.

Cillessen heeft niet de beste week in zijn carrière achter de rug. De Ajax-goalie ging in de fout tegen FC Barcelona en SC Cambuur. "Cillessen hinkt altijd op twee gedachten", verklaarde Jan Mulder. Adriaanse zou het wel weten als hij Hiddink was geweest. "Ik zou voor Vermeer kiezen."