Kramer: Ik had altijd een hekel aan hem, maar misschien heb je dat wel nodig
"Nu hij weg is, denk ik dat het misschien toch wel nuttig was zo’n type speler"

Kramer: "Ik had altijd een hekel aan hem, maar misschien heb je dat wel nodig"

14-11-2014 07:48

ADO Den Haag kent een moeizaam seizoen. De ploeg staat momenteel veertiende en weet in wedstrijden goede fases af te wisselen met hele slechte fases. Michiel Kramer, topscorer van ADO Den Haag en de Eredivisie, ziet dat ook. Toch denkt hij niet dat zijn ploeg iemand mist die de leiding neemt.

"Nee niet zozeer. Ik denk alleen, dat wij het te gemakkelijk weggeven en dan krijgt het vertrouwen een klein deukje", zegt Kramer in gesprek met Haaglanden Voetbal. "Misschien dat je dan wat minder gaat spelen en minder na gaat denken en dat je op zo’n moment wat geforceerd gaat voetballen en dat is natuurlijk niet de bedoeling."

De naam van Danny Holla valt met regelmaat. Dat was een jongen die de boel bij elkaar wist te houden. "Ik had altijd een hekel aan hem, omdat hij steeds aan het gillen en schreeuwen was, maar misschien heb je dat wel nodig. Nu hij weg is, denk ik dat het misschien toch wel nuttig was zo’n type speler. Alleen, er moeten ook andere jongens zijn, die dat op zich kunnen nemen."

ADO Den Haag staat na twaalf gespeelde wedstrijden op plaats veertien in de Eredivisie. Drie wedstrijden werden er gewonnen, vier keer eindigde een wedstrijd gelijk en vijf keer was ADO de verliezende partij. Het gat met hekkensluiter FC Dordrecht is acht punten.